Giresun Üniversitesi'nden taziye

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Aygün Attar, eşi, 2 oğlu, 1 kızı ve kardeşini trafik kazasında kaybeden baba Ahmet Temüz'ü Keşap'ın Yazlık Köyü'ndeki evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2013 14:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Giresun Üniversitesi'nden taziye

Temüz ailesinin feci kazada 5 ferdini kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü belirtmek ve ailenin acısını paylaşmak için bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyleyen Rektör Attar," Bu acı olayı gazetelerden okudum, 3 çocuk sahibi bir anne olarak yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Acınızı paylaşmak istedim. Ateş düştüğü yeri yakar. Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin" dedi.

Aygün Attar, baba Ahmet Temüz'ün, aynı kazada ağır yaralana ancak bir süre sonra beyin ölümü gerçekleşen 11 yaşındaki kızı Tuğba Temiz'in organlarını bağışlamasını da örnek bir davranış olarak nitelendirdi. Attar, "bu kadar büyük bir acının içinde acıların en büyüğünü yaşayan bir babanın, çocuğunun organlarını bağışlayarak 2 kişiye umut olması da çok erdemli ve insani bir davranıştır. Bu örnek davranışı için de kendisini yürekten kutluyorum ve Allah razı olsun diyorum. Allah size bu acıya dayanma gücü ve sabrı versin. Biz her zaman, ihtiyacınız olduğunda üniversite olarak sizin yanınızdayız" diye konuştu.

Ziyaret okunan Yasin-i Şerif ve dualarla son buldu.

Kaza geçen 6 Temmuz'da meydana geldi. Ahmet Temüz'un eşi, 49 yaşındaki Aysel Temüz, hayatını kaybeden ağabeyi Necdet Özkılıç'ın cenazesine gitmek üzere 42 yaşındaki İlhan Temüz yönetimindeki otomobil ile İstanbul'dan yola çıktı. Otomobil, Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde Ordu-Giresun sahil yolunda park edilen TIR'a arkadan çarptı. Kazada Aysel Temüz, çocukları, 27 yaşındaki Murat ve Şükrü Temüz ile İlhan Temüz öldü. Ağır yaralanan Tuğba Temüz de özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda bir hafta yaşam mücadelesi veren Tuğba Temüz'ün beyin ölümü gerçekleşti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber